Dit is hoe het voelt om getrouwd te zijn met een narcist

Elk huwelijk heeft zo zijn uitdagingen, maar getrouwd zijn met een narcist is een heel ander verhaal (hou in je achterhoofd dat niet iedereen die ijdel of vol van zichzelf is per definitie lijdt aan een Narcistische Persoonlijkheidsstoornis). Hieronder vind je 13 eerlijke bekentenissen van mensen die getrouwd zijn met een narcist, of met iemand die narcistische karaktereigenschappen vertoond.

Bron: Huffington Post

PS Achter de schermen ben ik op dit moment druk bezig om van deze site een compleet naslagwerk te maken, zodat je hier straks alle informatie kunt vinden die je nodig hebt. Door artikelen over narcistisch misbruik af te wisselen met persoonlijke blogs, hoop ik dat vrouwen sneller gaan herkennen dat ze in een narcistische relatie zitten.

Kom dus regelmatig even terug op Coffee on Mondays voor nieuwe artikelen en blogs. Heb je vragen? Of wil je je eigen verhaal kwijt? Heb je advies of tips voor vrouwen in een soortgelijke situatie en wil je dit delen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Wil je het bericht delen? Graag! Des te meer bekendheid er komt op het gebied van narcistisch misbruik, des te meer vrouwen (en mannen) kunnen we helpen!

Tot snel!

Tags:
0 shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *