De psychologie van narcisme (video)

Narcisme is niet slechts een persoonlijkheidstype dat je soms tegenkomt in een adviesrubriek. Het is een reeks karaktertrekken dat door psychologen bestudeerd is. Maar wat veroorzaakt het? En kunnen narcisten hun negatieve kenmerken verbeteren? W. Keith Campbell beschrijft de psychologie van de verheven en soms schadelijke eigenliefde van narcisten.

PS Achter de schermen ben ik op dit moment druk bezig om van deze site een compleet naslagwerk te maken, zodat je hier straks alle informatie kunt vinden die je nodig hebt. Door artikelen over narcistisch misbruik af te wisselen met persoonlijke blogs, hoop ik dat vrouwen sneller gaan herkennen dat ze in een narcistische relatie zitten.

Kom dus regelmatig even terug op Coffee on Mondays voor nieuwe artikelen en blogs. Heb je vragen? Of wil je je eigen verhaal kwijt? Heb je advies of tips voor vrouwen in een soortgelijke situatie en wil je dit delen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier (ik reageer alleen op e-mails en niet op berichten via Facebook Messenger).

Wil je het bericht delen? Graag! Des te meer bekendheid er komt op het gebied van narcistisch misbruik, des te meer vrouwen (en mannen) kunnen we helpen!

Tot snel!

Tags:
0 shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *