Welkom bij Coffee on Mondays

Genieten van kleine dingen, positief in het leven staan, succesvol zijn. Doelen voor jezelf stellen (en ze bereiken), zelfvertrouwen hebben, dankbaarheid. Niet negatief praten (of denken) over jezelf, grenzen kunnen aangeven, omgaan met kritiek. Voor sommige mensen heel simpel, voor anderen een dagelijkse strijd. Niet zeuren, gewoon doen, toch?

Hi, en welkom op Coffee on Mondays!

We kennen het allemaal: ‘Maandag begin ik écht!’ of ‘Morgen is er weer een dag.’ We hebben het te druk, zijn niet gemotiveerd en vinden het maar lastig om onze doelen te bereiken of onze dromen waar te maken. Vaak beginnen we vol goede moed en een gezonde dosis motivatie, om na een paar weken weer af te zwakken en te bepalen dat ‘het niet voor ons is weggelegd’ of dat we ‘gewoon geen doorzettingsvermogen hebben geërfd’.

Been there, done that.

We zijn er met z’n allen heel erg goed in om de handdoek in de ring te gooien als het even moeilijk wordt. Om het vervolgens opnieuw te proberen, met een nieuwe tactiek, een nieuwe planning. Nu ga je er écht voor! Herkenbaar?

Wil jij je doelen nu eens écht bereiken?

Dan ben je bij Coffee on Mondays op het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij ons verdiept in alle mogelijke plantechnieken; we brachten ze in de praktijk en faalden. Probeerden iets nieuws en faalden opnieuw. We liepen tegen obstakels aan (steeds dezelfde!) en begonnen een patroon te zien. We keken naar en leerden van de grootste namen op het gebied van productiviteit en we maakten ons eigen plan.

Coffee on Mondays was geboren; een plek waar jij alle informatie kunt vinden om ook jouw doelen en dromen waar te maken. Niet meer uitstellen, gewoon doen. Hier vind je alle tools.

Echt, die doelen van jou, die liggen binnen handbereik. Je moet alleen even weten hoe je het aan moet pakken. Op ons blog kun je daarom drie keer per week nieuwe artikelen verwachten over productiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn we hard bezig om ons eerste E-book uit te brengen, werken we aan een online cursus en kun je je binnenkort ook aanmelden voor een persoonlijk coaching traject. Aan jou de keuze.

Het team achter Coffee on Mondays

Coffee on Mondays wordt met veel passie en enthousiasme gerund door Petra Bakker en Erwin Boerebach. Begin 2017 verkochten ze al hun spullen (of gaven het weg), zegden hun baan op en emigreerden naar het platteland van Zweden. Weg uit de drukte van Nederland, weg van alle verplichtingen, weg van ‘the ratrace called life.’

Wat kregen ze ervoor terug? Een huis middenin de wildernis en alle rust van de wereld om aan hun grote droom te werken; de mogelijkheid om te kunnen wonen en werken waar je wilt (waar ook ter wereld) – als ware digital nomads.

Wil je meer over ons weten? Elke maand schrijven we een persoonlijke update over de doelen waar we zelf aan werken (het houdt nooit op namelijk) en zijn we actief op Facebook & Instagram.  Laat gerust een berichtje achter, dat vinden we alleen maar leuk.

Ons ultieme doel?

Jou helpen om jouw doelen te bereiken! Ervoor zorgen dat jij je dromen omzet in actie. Niet maandag, niet morgen, maar nu. Wat is het ergste dat kan gebeuren? One day or day one. You decide.

 

Prev post: Met deze planners ga jij dit jaar eindelijk jouw doelen bereikenNext post: “One hour of planning can save you 10 hours of doing”

Related posts